´╗┐ Boxtinop is de dubbelzijdige antislip matrasbeschermer van Zwartz | Zwartz

Zwartz

Volg ons via: 

Zwartz

Postadres:
Postbus 312
7570 AH Oldenzaal

Bezoekadres:
Münsterstraat 5
7575 ED Oldenzaal

Telefoon S.I. Zwartz BV: (+31) (0)541 51 28 43
Telefoon Zwartz Laminating-Converting BV: (+31) (0)54135 82 31
Fax (+31) (0)541 52 01 53
info@zwartz.nl

Routebeschrijving ?

Volg ons via: 

Boxtinop

Boxtinop is een dubbelzijdige antislip matrasonderlegger. Deze is ontwikkeld om het schuiven van de matras op een boxspring tegen te gaan. Het materiaal is aan beide kanten voorzien van antislippuntjes. Hiermee zijn hoofd- en voetenborden niet meer nodig om uw matras op de plaats te houden. Zelfs bij verstelbare bedden niet. Tevens is de Boxtinop geschikt om onder dekmatrassen te leggen. Hij is standaard te verkrijgen in drie afmetingen: 60 x 170 centimeter, 100 x 170 centimeter en 140 x 170 centimeter.

Boxtinop

  • Luchtdoorlatend
  • Hygi├źnisch
  • Stofvrij
  • Soepel en buigzaam
  • Antislipnoppen

De Boxtinop is gemaakt van 100% polyestervilt, waarop aan twee zijden meer dan 15.000 antislipnoppen per vierkante meter zijn aangebracht. Hiermee wordt het verschuiven van de matras effectief voorkomen. Zowel tijdens het slapen als bij het opmaken van het bed is dit ideaal.

Voordelen matrasbeschermers

U kunt bij ons terecht voor diverse matrasbeschermers. Wanneer uw klant een nieuwe matras heeft gekocht, wil hij of zij natuurlijk dat deze lang mee gaat. De levensduur van de matrassen kunt u aanzienlijk verlengen met matrasbeschermers. Bovendien blijven de matrassen en kussens hiermee langer fris en schoon. Een matrasbeschermer wordt gebruik tussen de matras en de bedbodem. Hierdoor wordt de matras beschermt tegen slijtage ten gevolge van wrijving met de bedbodem. Een matrasbeschermer is vocht- en luchtdoorlatend en het voorkomt condensvorming tussen de matras en bedbodem. Het heeft een antislipwerking, waardoor de matras minder schuift over de bedbodem. Met een matrasbeschermer haalt u het maximale uit een matras. Het helpt u tevens om de levensduur van het matras te verlengen. Het houdt de matras in goede staat en voorkomt dat er vocht- en vuil indringing plaatsvindt.

Andere matrasbeschermers

Naast de Boxtinop bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de Optinop, Ezo en Ferro.
Optinop is een enkelzijdige antislip matrasonderlegger. Het is een gedeponeerde naam waaronder wij onze antislip matrasbeschermers verkopen. De Optinop is een polyester matrasbeschermer die aan de onderkant is voorzien van duizenden onverslijtbare nopjes. Deze zorgen ervoor dat de matras niet schuift. De Optinop is stofvrij, heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid en is wasbaar op 60 graden.

Ezo

Ezo is een viltdek dat bestaat uit tenminste 85% jute en kan onder elke matras op elk type bed worden gebruikt. De beschermer is gebiesd en voorzien van een mooie witte afdeklaag. Het is stofvrij, eenvoudig, probleemloos en toch heeft het een zeer grote ventilatie, omdat er geen folie in verwerkt is.

Ferro

De Ferro is een brandvertragende matrasonderlegger. Brandvertragend textiel wordt namelijk steeds belangrijker. Vooral voor de scheepvaart,- hotel- en recreatie-industrie. De Ferro voldoet aan de norm EN ISO 12952 en is wasbaar op 60 graden.

Bent u benieuwd naar de Boxtinop? Neem dan direct contact met ons op.