´╗┐ Bij Zwartz kunt u terecht voor het lamineren van sportkleding | Zwartz

Zwartz

Volg ons via: 

Zwartz

Postadres:
Postbus 312
7570 AH Oldenzaal

Bezoekadres:
Münsterstraat 5
7575 ED Oldenzaal

Telefoon S.I. Zwartz BV: (+31) (0)541 51 28 43
Telefoon Zwartz Laminating-Converting BV: (+31) (0)54135 82 31
Fax (+31) (0)541 52 01 53
info@zwartz.nl

Routebeschrijving ?

Volg ons via: 

Lamineren sportkleding

Bij het lamineren van sportkleding worden er lagen textiel op elkaar gehecht. Gelijke of verschillende materialen kunnen worden samengevoegd om een product te verkrijgen met gunstige materiaaleigenschappen. Hot melt lamineren is bijvoorbeeld een techniek om meerdere lagen door een thermoplastische medium aan elkaar te hechten.

Lamineren sportkleding

Door gebruik te maken van ademende membranen, worden laminaten ontwikkeld voor diverse sporttoepassingen. Deze zijn achteraf bedrukt en eventueel waterdicht. Het lamineren van een print levert aanzienlijke voordelen op. Het verlengt de levensduur en beschermt uw print tegen vingerafdrukken en stof.

Toepassingsgebieden

  • Auto- en motorsport
  • Balsport
  • Fitness
  • Jacht en visserij
  • Wielersport
  • Wintersport

Meerdere marktsegmenten

Samen met onze klanten ontwikkelen wij de meest optimale combinaties. Dit kan op contractbasis of door materialen zelf in te kopen. Door deze diversiteit worden verschillende marktsegmenten door ons beleverd. De mogelijke materialen die wij kunnen lamineren en coaten behoren tot de volgende categorie├źn: ecotech, hometech, sporttech en tectech. Speciale wensen betreffende opmaak kunnen tevens door ons worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld overrollen, snijden, keuren, verpakken en nabewerking. Er zijn bij ons veel mogelijke materialen en producten die wij kunnen lamineren en coaten.

Hometech en tectech

Op het gebied van interieur zijn er veel mogelijkheden om te lamineren. Hierbij kunt u denken aan raamdecoratie en stof voor buitentoepassingen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse interieurtoepassingen, zoals het lamineren van textiel op een papieren nonwoven voor behang. Ook voor het lamineren van een black-out, een aluminiumfolie en een lakfolie op textiel is Zwartz graag uw partner. Wij zijn tevens in staat om materialen, zoals vilt, te lamineren zonder dat het materiaal wordt platgedrukt. Het materiaal blijft dan zijn dikte behouden met een goede hechting van het substraat.

Onze machines

Onze diverse machines voor het lamineren van sportkleding hebben ieder een maximale werkbreedte van 250 centimeter. Hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan lamineer- en coatingwensen te vervullen. We beschikken over drie verschillende lamineer- en coating technieken. Met de bandkalander, hotmeltmachine en de vlakbed machine kunnen wij uw opdracht optimaal verwerken. Door deze state-of-the-art technieken zijn wij in staat om diverse materialen en lijmsoorten te verwerken. Materialen kunnen zowel van rol naar rol, van rol naar plaat als van plaat naar plaat worden verwerkt.

Voor meer informatie over het lamineren van sportkleding gerust eens contact met ons opnemen.