Bij Zwartz kunt u terecht voor de meubelstof Sizocare | Zwartz

Zwartz

Volg ons via: 

Zwartz

Postadres:
Postbus 312
7570 AH Oldenzaal

Bezoekadres:
Münsterstraat 5
7575 ED Oldenzaal

Telefoon S.I. Zwartz BV: (+31) (0)541 51 28 43
Telefoon Zwartz Laminating-Converting BV: (+31) (0)54135 82 31
Fax (+31) (0)541 52 01 53
info@zwartz.nl

Routebeschrijving ?

Volg ons via: 

Sizocare

Sizocare is een meubelstof die brandwerend, waterdicht, ademend en vuilafstotend is.

Sizocare

  • Brandwerend
  • Waterdicht
  • Ademend
  • Vuilafstotend

Onze werkwijze

Samen met onze klanten ontwikkelen wij de meest optimale combinaties wat betreft Sizocare. Dit kan op contractbasis of door materialen zelf in te kopen. Door deze diversiteit worden verschillende marktsegmenten door ons beleverd: home, medisch, bescherming, technisch, automotive en composieten. Speciale wensen betreffende opmaak kunnen tevens door ons worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld overrollen, snijden, keuren, verpakken en nabewerking. Er zijn bij ons veel mogelijke materialen en producten die wij kunnen lamineren en coaten.

Lamineer- en coating technieken

Onze diverse machines hebben ieder een maximale werkbreedte van 250 centimeter. Hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan lamineer- en coatingwensen te vervullen. We beschikken over drie verschillende lamineer- en coating technieken. Met de bandkalander, hotmeltmachine en de vlakbed machine kunnen wij uw opdracht optimaal verwerken. Door deze state-of-the-art technieken zijn wij in staat om diverse materialen en lijmsoorten te verwerken. Materialen kunnen zowel van rol naar rol, van rol naar plaat als van plaat naar plaat worden verwerkt.

Voordelen Zwartz

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als textiel- en kunststofonderneming. Sinds 1835 produceren wij zelfs al uiteenlopende producten voor diverse business to business markten. Onze productgroepen zijn erg breed en u kunt bij ons terecht voor diverse producten en markten. Wij zorgen er altijd voor dat de meest optimale combinaties worden ontwikkeld. Verschillende marktsegmenten worden door ons beleverd, zoals sport, home, medisch, technisch en automotive. Heeft u speciale wensen wat betreft de opmaak? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Diverse mogelijke materialen en producten kunnen wij voor u lamineren en coaten.

Duurzaamheid

Binnen onze samenleving worden tegenwoordig termen als duurzaamheid, bewustwording en groen denken steeds meer gebruikt. De vraag naar producten die rekening houden met de toekomstige generaties en het milieu wordt dan ook steeds groter. Wij zijn hiervan op de hoogte en zijn daarom de ideale partner om interessante producten te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om milieuvriendelijke en afbreekbare materialen en lijm soorten te ontwikkelen.

Cradle-to-Cradle concept

Tevens is het mogelijk om op basis van het Cradle-to-Cradle concept producten te ontwikkelen. Dit concept draait erom dat afval voedsel is. Alle gebruikte materialen zouden na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Hierbij zou geen kwaliteitsverlies mogen zijn en alle restproducten moeten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn.

Bent u benieuwd naar ons als fabrikant van Sizocare en wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over ons assortiment.