Fabrikant matrasbeschermers

Als fabrikant van matrasbeschermers kunt u bij ons terecht voor diverse matrasbeschermers. Wanneer uw klant een nieuwe matras heeft gekocht, wil hij of zij natuurlijk dat deze lang mee gaat. De levensduur van de matrassen kunt u aanzienlijk verlengen met matrasbeschermers. Bovendien blijven de matrassen en kussens hiermee langer fris en schoon.

Fabrikant matrasbeschermers

Een matrasbeschermer wordt gebruik tussen de matras en de bedbodem. Hierdoor wordt de matras beschermt tegen slijtage ten gevolge van wrijving met de bedbodem. Een matrasbeschermer is vocht- en luchtdoorlatend en het voorkomt condensvorming tussen de matras en bedbodem. Het heeft een antislipwerking, waardoor de matras minder schuift over de bedbodem. Met een matrasbeschermer haalt u het maximale uit een matras. Het helpt u tevens om de levensduur van het matras te verlengen. Het houdt de matras in goede staat en voorkomt dat er vocht- en vuil indringing plaatsvindt.

Diverse matrasbeschermers

Bij ons als fabrikant van matrasbeschermers heeft u keuze uit verschillende matrasbeschermers:

Optinop en Ezo

Optinop is een enkelzijdige antislip matrasonderlegger. Het is een gedeponeerde naam waaronder wij onze antislip matrasbeschermers verkopen. De Optinop is een polyester matrasbeschermer die aan de onderkant is voorzien van duizenden onverslijtbare nopjes. Deze zorgen ervoor dat de matras niet schuift. De Optinop is stofvrij, heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid en is wasbaar op 60 graden. Ezo is een viltdek dat bestaat uit tenminste 85% jute en kan onder elke matras op elk type bed worden gebruikt. De beschermer is gebiesd en voorzien van een mooie witte afdeklaag. Het is stofvrij, eenvoudig, probleemloos en toch heeft het een zeer grote ventilatie, omdat er geen folie in verwerkt is.

Boxtinop en Ferro

Boxtinop is een dubbelzijdige antislip matrasonderlegger. Deze is ontwikkeld om het schuiven van de matras op een boxspring tegen te gaan. Het materiaal is aan beide kanten voorzien van antislippuntjes. Hiermee zijn er geen hoofd- en voetenborden meer nodig om uw matras op de plaats te houden. Zelfs bij verstelbare bedden niet. Tevens is de Boxtinop geschikt om onder dekmatrassen te leggen. Hij is standaard te verkrijgen in drie afmetingen: 60 x 170 centimeter, 100 x 170 centimeter en 140 x 170 centimeter. De Ferro is een brandvertragende matrasonderlegger. Brandvertragend textiel wordt namelijk steeds belangrijker. Vooral voor de scheepvaart,- hotel- en recreatie-industrie. De Ferro voldoet aan de norm EN ISO 12952 en is wasbaar op 60 graden.

Moltons

Tenslotte kunt u bij ons terecht voor diverse uitvoeringen van Moltons:

  • Eco de Luxe
  • Standaard
  • Stretch
  • Waterdicht
  • Slopen

Bent u benieuwd naar ons als fabrikant van matrasbeschermers en wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Met veel plezier vertellen wij u over ons uitgebreide assortiment.