Gaaslappen

Gaaslappen worden gebruikt om de wortelkluit van bomen en planten te beschermen. Wij fabriceren kant en klaar gesneden gaaslappen in verschillende uitvoeringen. In onze fabriek fabriceren wij gaaslappen van jute. Dit is een 100% natuurlijke grondstof. Deze zal na verloop van tijd, als de wortels zich verder hebben ontwikkeld, vergaan. Naast 100% jute lappen produceren wij ook jute/acryl gaaslappen. Omdat het jute vergaat, kunnen de wortels zich wel ontwikkelen. Doordat echter het acryl langer intact blijft, kan een boom of plant toch inclusief de kluit verplaatst worden.

Gaaslappen

Jute weefsel laat zich gemakkelijk vervormen. Het garen is tevens eenvoudig te verschuiven. Het heeft een visnetachtig uiterlijk met de natuurlijke jute kleur en is zeer doorzichtig. Hierdoor is het geschikt voor decoratieve afscheidingen die niet geheel moeten afschermen. Het is eenvoudig in stroken te knippen en dankzij de open structuur is het ook bijzonder geschikt voor warmtewanden. Jute is één van de oudste verpakkingsmaterialen. Vroeger werd het veel gebruikt voor het verpakken van onder andere aardappelen en cacao. Het is gemaakt van een natuurlijke grondstof: vezels van de jute plant. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat uitstekend ventileert en vocht absorbeert. De structuur van jute weefsel draagt daardoor bij aan het behouden van de kwaliteit van het verpakte product. Daarom wordt het tot op de dag van vandaag toegepast vanwege deze unieke combinatie van eigenschappen.

Gaaslappen van Zwartz

Sinds 1860 weven wij jutedoek voor diverse toepassingen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de doekconstructie, breedte en opmaak. Daarnaast kunnen wij in eigen huis ook verschillende finishes aanbrengen. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden: verven, brandwerend maken, stijven en behandelen met zachtmakers. Wij bieden u graag een oplossing aan die helemaal op uw situatie is afgestemd. Wij weven ook verschillende kwaliteiten jutedoek voor decoratief gebruik. Dit zijn de Decojute collecties en wij verven deze bovendien in een tiental kleuren.

Voordelen Zwartz

  • Groot assortiment
  • Keuze uit diverse uitvoeringen
  • Jarenlange ervaring
  • Levering aan diverse marktsegmenten

Bent u benieuwd naar onze gaaslappen en wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over ons uitgebreide assortiment. Ook wanneer u ergens nog vragen over heeft kunt u altijd bij ons terecht.