Lamineren raamdecoratie

Op het gebied van interieur zijn er veel mogelijkheden om te lamineren. Hierbij kunt u denken aan het lamineren van raamdecoratie en stof voor buitentoepassingen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse interieurtoepassingen, zoals het lamineren van textiel op een papieren nonwoven voor behang. Ook voor het lamineren van een black-out, een aluminiumfolie en een lakfolie op textiel is Zwartz graag uw partner.

Lamineren raamdecoratie

Onze diverse machines voor het lamineren van raamdecoratie hebben ieder een maximale werkbreedte van 250 centimeter. Hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan lamineer- en coatingwensen te vervullen. We beschikken over drie verschillende lamineer- en coating technieken. Met de bandkalander, hotmeltmachine en de vlakbed machine kunnen wij uw opdracht optimaal verwerken. Door deze state-of-the-art technieken zijn wij in staat om diverse materialen en lijmsoorten te verwerken. Materialen kunnen zowel van rol naar rol, van rol naar plaat als van plaat naar plaat worden verwerkt.

Voordelen Zwartz

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als textiel- en kunststofonderneming. Sinds 1835 produceren wij zelfs al uiteenlopende producten voor diverse business to business markten. Onze productgroepen zijn erg breed en u kunt bij ons terecht voor diverse producten en markten. Wij zorgen er altijd voor dat de meest optimale combinaties worden ontwikkeld. Verschillende marktsegmenten worden door ons beleverd, zoals sport, home, medisch, technisch en automotive. Heeft u speciale wensen wat betreft de opmaak? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Diverse mogelijke materialen en producten kunnen wij voor u lamineren en coaten.

Meerdere marktsegmenten

Samen met onze klanten ontwikkelen wij de meest optimale combinaties. Dit kan op contractbasis of door materialen zelf in te kopen. Door deze diversiteit worden verschillende marktsegmenten door ons beleverd. De mogelijke materialen die wij kunnen lamineren en coaten behoren tot de volgende categorieën:

Speciale wensen betreffende opmaak kunnen tevens door ons worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld overrollen, snijden, keuren, verpakken en nabewerking. Er zijn bij ons veel mogelijke materialen en producten die wij kunnen lamineren en coaten.

Sporttech en tectech

Door gebruik te maken van ademende membranen, worden laminaten ontwikkeld voor diverse sporttoepassingen. Deze zijn achteraf bedrukt en eventueel waterdicht. Wij zijn tevens in staat om materialen, zoals vilt, te lamineren zonder dat het materiaal wordt platgedrukt. Het materiaal blijft dan zijn dikte behouden met een goede hechting van het substraat.

Hometech

Op het gebied van interieur zijn er veel mogelijkheden om te lamineren. Hierbij kunt u denken aan raamdecoratie en stof voor buitentoepassingen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse interieurtoepassingen, zoals het lamineren van textiel op een papieren nonwoven voor behang. Ook voor het lamineren van een black-out, een aluminiumfolie en een lakfolie op textiel is Zwartz graag uw partner.

Het lamineren van raamdecoratie kunt u goed aan ons overlaten. Neem voor meer informatie gerust eens vrijblijvend contact met ons op.