Over ons

S.I. Zwartz B.V. en Zwartz Laminating – Converting  B.V., een textiel- en kunststofonderneming die sinds 1835 uiteenlopende producten voor diverse business- to-business markten produceert. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze site, waar u meer te weten komt over onze verschillende productgroepen en onze mogelijkheden voor u.

Historie

Sinds 1835 loopt de familienaam Zwartz als een rode draad door de geschiedenis van de Twentse textielindustrie. Ons bedrijf is daarmee niet alleen één van Nederlands oudste textielfabrieken, maar ook één van de weinige die de turbulente ontwikkelingen in de branche heeft overleefd.

Op eigen kracht, met directe investering van elke verdiende cent in nieuwe machines en technieken. Een gezonde formule, die in combinatie met een bewuste keus voor diversificatie en een consequente navolging van het “small is beautiful”- principe heeft geleid tot de succesvolle groei, die nu onder de vijfde generatie verder gestalte krijgt.

In juli 2002 zijn we verhuisd naar een splinternieuw bedrijfspand van 12.500 m² voorzien van alle nieuwe snufjes op het gebied van productieruimten, klimaatcontrole en logistiek. Op deze manier vertrouwen wij erop een nog betere service aan onze klanten te kunnen bieden.