Matrasbescherming

Optinop®

De Optinop® is een gedeponeerde naam waaronder wij onze antislip matrasbeschermers verkopen. De Optinop® is een polyester matrasbeschermer die aan de onderkant voorzien is van duizenden onverslijtbare nopjes, die ervoor zorgen dat de matras niet schuift. De Optinop®  is stofvrij, heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid en is wasbaar op 60°C.

EZO

Dit viltdek bestaat uit tenminste 85% jute en kan onder elke matras op elk type bed gebruikt worden. De beschermer is gebiesd en voorzien van een mooie witte afdeklaag. Stofvrij, eenvoudig, probleemloos en toch een zeer grote ventilatie omdat er geen folie in verwerkt is.

Boxtinop®

De Boxtinop® is een gedeponeerde naam en ontwikkeld om het schuiven van de matras op een boxspring-bed tegen te gaan. Het materiaal is aan beide kanten voorzien van antislippuntjes. Hoofd- en voetenborden zijn niet meer nodig om uw matras op de plaats te houden, ook bij verstelbare bedden niet. Tevens is het artikel geschikt om onder dekmatrassen te leggen. De Boxtinop® is standaard te verkrijgen in drie afmetingen: 60 x 170 cm (1 persoons), 100 x 170 cm (2 persoons) en 140 x 170 cm (lits-jumeaux) en wasbaar op 60°C.

Ferro

Brandvertragend textiel wordt steeds belangrijker, In het bijzonder voor de scheepvaart-, hotel- en recreatie-industrie. De Ferro is een brandvertragende matrasonderlegger en voldoet aan de norm EN ISO 12952 en wasbaar op 60°C.

Moltons in diverse uitvoeringen

Eco de Luxe: 380 g/m², ongebleekt katoen, krimpvrij en wasbaar op 60°C
Standaard: 210 g/m², katoen, dubbel geruwd en wasbaar op 60°C
Topper – Splittopper : 210 g/m², katoen, dubbel geruwd en wasbaar op 60°C
Stretch: 200 g/m², stretch katoen en wasbaar op 60°C
Waterdicht: 190 g/m², waterdicht katoen, wasbaar op 95°C
Slopen: 210 g/m², katoen, ritssluiting en wasbaar op 60°C