Sizoflor

Zwartz produceert een divers assortiment decoratieve materialen voor verschillende industrieën: de bloemisterij, de verpakkingsindustrie, voor tafeldecoratie en voor hobbyisten. Ons assortiment varieert van juteband tot glittervlies. Sizoflor is bijvoorbeeld een vlies. De toepassingsmogelijkheden hiervoor zijn zeer omvangrijk en in overleg is er veel mogelijk.

Sizoflor

Sizoflor wordt gemaakt van zeer fijne synthetische garens die thermisch worden verbonden. Sizoflor geeft een prachtige afwerking aan allerlei ambachtelijk werk. Oorspronkelijk is het gemaakt als verpakkingsmateriaal voor bloemisten, maar tegenwoordig is het ook een favoriet voor hobbyisten. Als tafellopers voor bruiloften en evenementen is het bovendien ook erg geschikt. Het wordt ook steeds vaker gebruikt voor uitnodigingsbrieven voor bruiloften.

Sizoflor heeft een unieke structuur en heeft bovendien een hoge scheurweerstand. Het is waterbestendig en wij leveren het in rollen en vellen van verschillende breedtes: 4, 8, 20, 30 en 60 centimeter. Bent u op zoek naar een afwijkende breedte? Op aanvraag is dat ook zeker mogelijk.

Diverse uitvoeringen

U kunt bij ons terecht voor diverse uitvoeringen van Sizoflor:

  • Standaard
  • Glitter
  • Deluxe
  • Bedrukt

Glitters geven het vlies een extra feestelijke uitstraling. De glanzende gouden of zilveren draden geven het vlies extra allure. Zo zijn er verschillende soorten, zodat er ook voor u zeker wat bij zit wat goed bij een bepaalde gelegenheid past. Het vlies kan tevens worden bedrukt met een barokprint, sterren, harten en veel meer. Naast Sizoflor hebben wij ook andere decoratieve materialen in ons assortiment. Sizoweb, Sizotwist en Sizoband zijn drie andere soorten die erg op Sizoflor lijken. Sizotwist is nieuw in ons assortiment en heeft een nieuwe, unieke structuur. Sizoband is in diverse weefstructuren en kleuren verkrijgbaar.

Voordelen Zwartz

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als textiel- en kunststofonderneming. Sinds 1835 produceren wij zelfs al uiteenlopende producten voor diverse business to business markten. Onze productgroepen zijn erg breed en u kunt bij ons terecht voor diverse producten en markten. Wij zorgen er altijd voor dat de meest optimale combinaties worden ontwikkeld. Verschillende marktsegmenten worden door ons beleverd, zoals sport, home, medisch, technisch en automotive. Heeft u speciale wensen wat betreft de opmaak? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Diverse mogelijke materialen en producten kunnen wij voor u lamineren en coaten.

Meer informatie over Sizoflor

Bent u benieuwd naar Sizoflor en wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over ons uitgebreide assortiment. Ook wanneer u ergens nog vragen over heeft kunt u altijd bij ons terecht.