Sizolace

Wilt u uw perfect gedekte tafel op prachtige wijze decoreren? Dat doet u natuurlijk met Sizolace. Dit kwalitatief hoogwaardige materiaal van Zwartz is ideaal als u uw tafel op een kleurrijke en feestelijke manier wilt dekken. Als breisel in plaats van non woven biedt de stof uiteenlopende voordelen en blinkt deze daarnaast uit op het gebied van veelzijdigheid en uitstraling.

Sizolace is een nieuwe toevoeging in de collectie van Zwartz en vormt hiermee een waardevolle aanvulling op ons uitgebreide assortiment decoratieve materialen. Deze zijn niet alleen bruikbaar voor zaken als tafeldecoratie, maar ook voor de verpakkingsindustrie, bloemisterij of voor hobbydoeleinden. De toepassingsmogelijkheden van onze producten zijn dan ook vrijwel eindeloos.

Sizolace: verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

Sizolace is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Nu al zeer geliefd zijn Rose (een bloemmotief met een unieke, klassieke uitstraling) en Flock (een puntjesmotief met een modern karakter). De optimale keuze is dus afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de gelegenheid waarvoor u het materiaal wilt gebruiken.

Wilt u bijvoorbeeld tafels decoreren bij een bruiloft of ander feestelijk evenement? Stem uw materiaalkeuze dan af op de uitstraling van de andere decoratieve artikelen. Bij een landelijke bruiloft met klassieke elementen is Rose bijvoorbeeld een uitstekende keuze, terwijl een hip en trendy huwelijksfeest uitstekend opgevrolijkt kan worden met het moderne puntjesmotief van Flock.

Sizolace tafeldecoratie in meerdere kleuren

Niet alleen het motief, maar ook de kleur speelt een belangrijke rol in de keuze voor een bepaald type Sizolace. Natuurlijk kunnen wij wit probleemloos leveren, maar deze halen niet altijd de maximale uitstraling uit dit veelzijdige materiaal. Juist een kleurrijk karakter doet de opvallende motieven in de stof namelijk optimaal tot leven komen.

Naast de kleur, heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Wij leveren rollen en vellen van 30 centimeter breedte bij 5 meter lengte en van 30 centimeter breedte bij 25 meter lengte. Vraagt uw toepassing om zeer specifieke afmetingen? Dan is het altijd mogelijk om bij Zwartz afwijkende maten aan te vragen. Graag komen wij u tegemoet in uw wensen.

De vele toepassingen van Sizolace

De mogelijkheid tot afwijkende formaten maakt Sizolace nog veelzijdiger. U kunt het materiaal immers niet alleen gebruiken om een tafel op originele wijze te dekken, maar ook voor zaken zoals bloemstukken, menukaarten en stoel- of raambekleding. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer in een handomdraai de meest prachtige decoraties die niemand anders heeft.

Of u nu een verjaardag, bruiloft of ander evenement viert; de aankleding ervan is zeer bepalend voor de sfeer. U kunt nog zoveel energie steken in aspecten als catering of muziek, de eerste indruk bij binnenkomst is nog altijd allesbepalend. De toegevoegde waarde van kwalitatief hoogwaardige decoratieve elementen mag daarom absoluut niet onderschat worden.

Sizolace: het nieuwe materiaal van Zwartz

Net als bij de andere materialen van Zwartz, bent u met Sizolace verzekerd van een materiaal van de allerhoogste kwaliteit waaraan u veel plezier kunt beleven. Wij zijn al sinds 1835 actief in business-to-businessmarkten en beschikken inmiddels over meer dan een kwart eeuw ervaring als kunststof- en textielonderneming.

Vrijwel elke decoratieve wens kunnen wij dan ook adequaat beantwoorden. Wilt u meer weten over de voordelen van Sizolace of een van onze andere unieke materialen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via (+31) (0)541 51 28 43 of stuur een mail naar info@zwartz.nl. Onze specialisten adviseren u graag op maat over het optimale materiaal voor uw decoratieve toepassing.