Sizotwist

Sizotwist is ons nieuwste vlies. Het heeft een unieke structuur, het is waterbestendig en het heeft bovendien een hoge scheurweerstand. Wij leveren het in rollen en vellen van 15, 30 en 60 centimeter breed. Afwijkende breedtes zijn altijd mogelijk op aanvaag.

Sizotwist

Sizotwist biedt vele mogelijkheden om een perfect gedekte tafel te decoreren. Het is erg mooi in het midden van de tafel, maar ook als verbinding tussen de stoelen van de gasten biedt een tafelloper in de vorm van Sizotwist diverse ontwerpmogelijkheden. Door de verscheidenheid in zowel kleuren als breedtes biedt Sizotwist diverse decoratiemogelijkheden. Verjaardagen, bruiloften, feesten en andere evenementen verkrijgen door middel van de decoratie met Sizotwist een bepaald extraatje. Een leuke tafeldecoratie is dan ook een goede basis voor een geslaagd feest.

Een mooi gedekte en gedecoreerde tafel verwelkomt uw gasten op een aantrekkelijke manier. Een perfecte tafeldecoratie biedt direct een goede sfeer. Bij veel feesten is het belangrijk dat de gasten zich direct op hun gemak voelen en dat zij zich welkom voelen. Met ons decoratiemateriaal kunt u dat gevoel creëren. De tafeldecoratie kan zowel subtiel als opvallend zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt de jarige of degene die het feest geeft helemaal in het zonnetje zetten.

Voordelen Sizotwist

Sizotwist is watervast scheurbestendig, geeft geen vlekken en heeft een unieke structuur. Als gevolg van deze voordelen biedt het veel decoratieve mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat Sizotwist uitermate geschikt is voor het decoreren en ambachten, zowel binnen als buiten. Kerstdecoraties voor binnen, mooie bloemstukken in de zomer en decoratie voor herfstbakjes: Sizotwist is de finishing touch van diverse decoraties. Verfraai uw tafel met de linten van Sizotwist en zet speciale accenten aan. Bij onze voorbeelden kunt u ideeën opdoen en wordt u geïnspireerd.

Sizotwist van Zwartz

  • Groot assortiment
  • Keuze uit diverse kleuren
  • Rollen en vellen in verschillende breedtes
  • Jarenlange ervaring
  • Levering aan diverse marktsegmenten

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als textiel- en kunststofonderneming. Sinds 1835 produceren wij zelfs al uiteenlopende producten voor diverse business to business markten. Onze productgroepen zijn erg breed en u kunt bij ons terecht voor diverse producten en markten. Wij zorgen er altijd voor dat de meest optimale combinaties worden ontwikkeld. Verschillende marktsegmenten worden door ons beleverd, zoals sport, home, medisch, technisch en automotive. Heeft u speciale wensen wat betreft de opmaak? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Diverse mogelijke materialen en producten kunnen wij voor u lamineren en coaten.

Meer weten over Sizotwist?

Bent u benieuwd naar Sizotwist en wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Vol passie vertellen wij u over ons uitgebreide assortiment. Ook wanneer u ergens nog vragen over heeft kunt u altijd bij ons terecht.