Sizoweb

Sizoweb wordt als decoratief materiaal gebruikt en deze mogelijkheden zijn erg divers. Aan verschillende industrieën leveren wij dit mooie materiaal: van bloemisten en hobbyisten tot aan de verpakkingsindustrie en tafeldecoratie.

Sizoweb

Sizoweb staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Unieke structuur
  • Waterbestendig
  • Hoge scheurweerstand
  • Diverse maten rollen en vellen

Wij leveren rollen en vellen van 8, 20, 30 en 60 centimeter. Het is bij ons altijd mogelijk om afwijkende breedtes aan te vragen.

Diverse mogelijkheden

Met Sizoweb kan een tafel feestelijk en kleurrijk worden gedekt. De levendige structuur en de unieke eigenschappen bieden talloze mogelijkheden en toepassingsgebieden. Het schitterende vlies is van uitstekende kwaliteit en de synthetische vezels zijn vormvast en zeer goed bestand tegen scheuren. Sizoweb wordt veel gebruikt als tafeldecoratie. De vezels in het vlies zijn gesmolten en daardoor gaat het niet rafelen. De mogelijkheden van Sizoweb zijn erg groot. Het kan gebruikt worden voor het decoreren van de tafel, maar ook voor een matchende tafelloper en menukaarten. Daarnaast wordt het veel gebruikt bij bruiloften. Ook voor bloemstukken kan het erg mooi zijn om Sizoweb te gebruiken. De kleuren van de bloemen kunnen dan bovendien overeenkomen met de tafeldecoratie. Het kan ook worden gebruikt voor stoelbekleding met mooie linten. Tevens is het geschikt om ramen mee te decoreren of om privacy te creëren. Transparante vazen kunnen daarnaast elke kleur krijgen die u maar wilt door Sizoweb te gebruiken. Net als bloempotten die kunnen worden omgetoverd tot een mooi cadeau. In een paar simpele stappen en met een strook Sizoweb maakt u daar zo wat moois van.

Ons assortiment

Zoals u heeft kunnen lezen zijn de mogelijkheden wat betreft het gebruik van Sizoweb eindeloos. Ons assortiment bestaat uit een breed palet van verschillende kleuren. Voor alle kleuren die u maar kunt bedenken kunt u bij ons terecht. Van de veelvoorkomende kleuren zoals rood, blauw, groen, geel, wit, zwart en bruin tot neonkleuren en alle kleuren die daar weer tussen zitten. Daarnaast leveren wij luxe- en glittervarianten. Deze specials worden veelal toegepast op de kleuren wit, zwart, grijs, rood, zilver en goud.

Waarom kiezen voor Zwartz?

Onze productgroepen zijn erg breed en u kunt bij ons terecht voor diverse producten en markten. Wij zorgen er altijd voor dat de meest optimale combinaties worden ontwikkeld. Verschillende marktsegmenten worden door ons beleverd, zoals sport, home, medisch, technisch en automotive. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als textiel- en kunststofonderneming. Sinds 1835 produceren wij zelfs al uiteenlopende producten voor diverse business to business markten. Heeft u speciale wensen wat betreft de opmaak? Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren.

Voor meer informatie over Sizoweb kunt u altijd eens contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.