Tafeldecoratie textiel

Een mooi gedekte en gedecoreerde tafel verwelkomt uw gasten op een aantrekkelijke manier. Een perfecte tafeldecoratie van textiel biedt direct een goede sfeer. Bij veel feesten is het belangrijk dat de gasten zich direct op hun gemak voelen en dat zij zich welkom voelen. Met ons decoratiemateriaal kunt u dat gevoel creëren. De tafeldecoratie van textiel kan zowel subtiel als opvallend zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt de jarige of degene die het feest geeft helemaal in het zonnetje zetten.

Tafeldecoratie textiel

Bij Zwartz kunt u terecht voor verschillende decoratieve materialen:

Sizotwist

Sizotwist biedt vele mogelijkheden om een perfect gedekte tafel te decoreren. Het is erg mooi in het midden van de tafel, maar ook als verbinding tussen de stoelen van de gasten biedt een tafelloper in de vorm van Sizotwist diverse ontwerpmogelijkheden. Door de verscheidenheid in zowel kleuren als breedtes biedt Sizotwist diverse decoratiemogelijkheden. Verjaardagen, bruiloften, feesten en andere evenementen verkregen door middel van de decoratie met Sizotwist een bepaald extraatje. Een leuke tafeldecoratie is dan ook een goede basis voor een geslaagd feest.

Sizoflor

Sizoflor wordt gemaakt van lange strengen van vezels die samen zijn gematteerd om een half doorschijnend vel te vormen. Wanneer dit wordt verwarmd kan het worden gegoten en gevormd tot verschillende vormen. Het kan worden gecombineerd met andere materialen en het is zeer effectief voor bijvoorbeeld een laag bovenop een kaart. Sizoflor geeft een prachtige afwerking aan allerlei ambachtelijk werk. Oorspronkelijk is het gemaakt voor bloemisten, maar tegenwoordig is het ook een favoriet voor hobbyisten. Als tafellopers voor bruiloften en evenementen is het bovendien ook erg geschikt. Het wordt ook steeds vaker gebruikt voor uitnodigingsbrieven voor bruiloften.

Sizoweb

Met Sizoweb kan een tafel feestelijk en kleurrijk worden gedekt. De levendige structuur en de unieke eigenschappen bieden talloze mogelijkheden en toepassingsgebieden. Het schitterende vlies is van uitstekende kwaliteit en de synthetische vezels zijn vormvast en zeer goed bestand tegen scheuren. Sizoweb wordt veel gebruikt als tafeldecoratie. De vezels in het vlies zijn gesmolten en daardoor gaat het niet rafelen. De mogelijkheden van Sizoweb zijn erg groot. Het kan gebruikt worden voor het decoreren van de tafel, maar ook voor een matchende tafelloper en menukaarten. Daarnaast wordt het veel gebruikt bij bruiloften. Ook voor bloemstukken kan het erg mooi zijn om Sizoweb te gebruiken. De kleuren van de bloemen kunnen dan bovendien overeenkomen met de tafeldecoratie. Het kan ook worden gebruikt voor stoelbekleding met mooie linten. Tevens is het geschikt om ramen mee te decoreren of om privacy te creëren. In een paar simpele stappen en met een strook Sizoweb maakt u daar zo wat moois van.

Wilt u weer weten over onze verschillende tafeldecoratie van textiel? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.